Spiru-Tein

Sve o Spiru-Tein proizvodima

Što je Spiru-Tein?

Spiru-Tein je hranjivi dijetni obrok dizajniran za postizanje i čuvanje zdrave tjelesne težine, namijenjen za osobe na dijeti, prezaposlene s malo vremena te aktivne rekreativce i sportaše. Spiru-Tein se odlično uklapa u suvremeni tempo u kojem imamo malo vremena za pripravu zdravog obroka, i stoga je odličan izbor za zaposleni, uredski tip današnjice. Ono što Spiru-Tein izdvaja od drugih dijetalnih obroka i daje mu vrijednost je njegov sastav.

“Mršavite zdravo i pametno, održavajte težinu ili vratite izgubljenu energiju. Ne radite kompromise za svoje zdravlje jer zdravlje zahtijeva kvalitetu!”

Spiru-Tein odlikuje visoka hranjiva vrijednost sadržaja uz 0% masti, lagana probavljivost i praktičnost primjene. Spiru-Tein je Nature’s Plus proizvod koji je već 20 godina prisutan na svjetskom tržištu. Uz svu konkurenciju, Spiru-Tein je ostao zamjenski obrok broj 1 u svijetu te svakoga sata tisuće ljudi uživa u okusima Spiru-teina. Spiru-Tein je delikatesni dijetni obrok, od samo 99 kalorija, koji osim bogatog okusa donosi i bogatstvo sastojaka!

Raznovrsnost Spiru-Teina

Istinski je užitak počastiti se ukusnom poslasticom za koju znate da je dobra za Vas na svaki način. Spiru-Tein Vam daje esencijalne sastojke proteina, sve dnevno potrebne vitamine, minerale i ostale hranjive tvari poput enzima, spiruline i vlakana. Djeluje zasitno, hrani mišiće, i daje energiju potrebnu za mršavljenje odnosno zdravu kontrolu težine. Ujedno čuva tijelo od manjka esencijalnih vitamina.

Probavni enzimi u Spiru-Teinu, poput bromelaina i papaje, pomažu probavljivost, a u Spiru-Tein su dodana i dijetetska vlakna, što sve zajedno djeluje na zasićenost tijela iznutra, bez opterećivanja, dapače uz regulaciju probave. Spiru-Tein isporučuje puni biološki profil aminokiselina iz biljnog izvora (tripartni protein riža + grašak + soja) ili sirutke, obogaćen vitaminima i mineralima, antioksidansima i fitonutrijentima.

Na vrh